Urovo DT50-X Compleet

Urovo DT50-X Compleet

Een krachtpatser voor een zacht prijsje. De Urovo DT50-X biedt u de mogelijkheden van een smartphone, tablet en barcodescanner in één. Geen concessies, wel flexibiliteit.

Deze Urovo wordt compleet geleverd inclusief een enkel laadstation, rubberhoes en handstrap.

Urovo DT50-X Datasheet

 640,00 excl. btw

Urovo DT50-X

De Urovo is de alleskunner op een perfect prijspunt. Deze mobiele computer heeft een krachtige octa core processor met 4GB geheugen. Het 5,5 inch scherm is handzaam maar groot genoeg om applicaties op weer te geven. De 4300mAh accu zorgt ervoor dat de accuduur het makkelijk tot het einde van de werkdag haalt. De ingebouwde barcode scanner bevind zich aan de bovenzijde en heeft zowel links als rechts een scan knop op de PDA. Dit toestel is te gebruiken door links en rechtshandige mensen. De PDA is ook uitgerust met een fysieke programmeerbare knop. Als u een simkaart in de PDA steekt dan kunt u met deze PDA ook bellen, whatsappen en navigeren. Als een van de weinige biedt de Urovo DT50-X de mogelijkheid om met dual sim te werken. U kunt deze PDA dus zakelijk en privé gebruiken.

Ingebouwde barcodescanner en robuust

Door de ingebouwde barcodescanner heeft u geen losse barcodescanner meer nodig. Alles zit geïntegreerd in één toestel. Dit toestel vervangt niet alleen de tablet en barcode scanner van uw medewerker maar ook de telefoon. Naast barcodes scannen kunt u ook bellen, whatsappen, e-mailen en navigeren met dit toestel.

Wilt u de PDA buiten gebruiken of op hoogte? Dan is het handig om te weten dat de Urovo DT50-X de IP klasse IP67 heeft en valbestendig is tot een hoogte van 1,5 meter.

Compleet

Deze Urovo DT50-X wordt compleet geleverd. Is dit de eerste keer dat u een Urovo DT50-X koopt? Dan is deze complete set de oplossing voor u. De Urovo DT50-X wordt dan ook geleverd met een enkel laadstation, rubberhoes en handstrap. Heeft u al een Urovo DT50-X? Dan is de Urovo ook verkrijgbaar als los toestel. Alle accessoires zijn ook los verkrijgbaar.

Extra informatie

Merk

Urovo

Type/Uitvoering

DT50-X

Bluetooth

Ja

Bellen

Ja

Whatsapp

Ja

Navigeren

Ja

IP Klasse

IP67

Barcodescanner

Ingebouwd

Atex Klasse

Nee

Valbestendigheid

1,5 meter

Afmetingen

162,6 x 76 x 13,6 mm (lxbxh)

Gewicht

265 gram

Garantie

1 jaar carry-in