Hardware

Bij Vebeco kunt u ook terecht voor alle hardware die u nodig heeft om met ORCA te werken.

Of u kiest voor een tablet met losse barcode scanner of een PDA die het werk van een tablet en mobiele telefoon in één kan doen. Vebeco levert en installeert het voor u.

U kunt de hardware eenvoudig en snel bestellen via onze webshop.

orca-hardware

HARDWARE

De kwaliteit van de hardware is alles bepalend hoe efficient u bij uw klanten kunt werken. ORCA is ontwikkeld zodat u snel met uw android apparaat een barcode kunt scannen en een toestel kan registreren of wijzigen. ORCA werkt in principe op elk Android apparaat met een minimale schermgrootte van 5,5 inch. Vebeco biedt daarom niet alleen tablets aan met een losse barcode scanner maar ook PDA’s. PDA’s hebben een ingebouwde barcode scanner, een simkaart slot, ondersteunen WiFi en zijn tot slot ook nog valbestendig. Zo kunt u met één apparaat zowel bellen als ORCA bedienen allemaal terwijl het apparaat makkelijk in uw broekzak past. 

Voor bedrijven die op bijzondere locaties komen of aan strengere eisen moeten voldoen hebben wij ook tablets met het ATEX Zone II keurmerk. Deze tablets van Winmate worden geleverd inclusief certificaat en zijn optioneel uit te breiden met een 4G/LTE module. 

Vebeco verkoopt PDA’s en tablets inclusief alle benodigde accessoires zoals docking stations en hoezen.

Bestel uw hardware online

Bestel uw hardware eenvoudig online via onze webshop.

Klaar voor gebruik geleverd

Betaal veilig met iDeal

Professionele support

ORCA compatible