Urovo P8100P

Urovo P8100P

Een rugged tablet voor een zacht prijsje. De Urovo P8100P heeft een 7″ scherm met een ingebouwde barcodescanner. Geen concessies, wel flexibiliteit.

Deze Urovo P8100P wordt compleet geleverd inclusief handstrap.

Urovo DT50-X Datasheet

 606,00 excl. btw

Urovo P8100P

De Urovo is de alleskunner op een perfect prijspunt. Deze rugged tablet heeft een krachtige octa core processor met 4GB geheugen. Het 7 inch scherm is handzaam maar groot genoeg om applicaties op weer te geven. De 10000mAh accu zorgt ervoor dat de accuduur het makkelijk tot het einde van de werkdag haalt. De ingebouwde barcode scanner bevind zich aan de bovenzijde en heeft aan de rechterzijde een scan knop op de tablet. Als u een simkaart in de tablet steekt dan kunt u met deze tablet ook bellen, whatsappen en navigeren. Als een van de weinige biedt de Urovo P8100P de mogelijkheid om met dual sim te werken.

Ingebouwde barcodescanner en robuust

Door de ingebouwde barcodescanner heeft u geen losse barcodescanner meer nodig. Alles zit geïntegreerd in één toestel. Dit toestel vervangt niet alleen de tablet en barcode scanner van uw medewerker maar ook de telefoon. Naast barcodes scannen kunt u ook bellen, whatsappen, e-mailen en navigeren met dit toestel.

Wilt u de PDA buiten gebruiken of op hoogte? Dan is het handig om te weten dat de Urovo P8100P de IP klasse IP67 heeft en valbestendig is tot een hoogte van 1,2 meter. De tablet wordt compleet geleverd inclusief handstrap.

Extra informatie

Merk

Urovo

Type/Uitvoering

P8100P

Bluetooth

Ja

Bellen

Ja

Whatsapp

Ja

Navigeren

Ja

Barcodescanner

Ingebouwd

IP Klasse

IP67

Atex Klasse

Nee

Valbestendigheid

1,2 meter

Afmetingen

255.4 x 175 x 18.5 mm (lxbxh)

Gewicht

n.t.b.

Garantie

2 jaar carry-in