Sunmi L2H Compleet

Sunmi L2H Compleet

De Sunmi L2H is een echte alleskunner en is uitgerust een 5,5″ touchscreen scherm. De ingebouwde barcode scanner bevind zich aan de bovenzijde en heeft zowel links als rechts een scan knop op de PDA. Dit toestel is te gebruiken door links en rechtshandige mensen. De PDA is ook uitgerust met een fysieke programmeerbare knop. Als u een simkaart in de PDA steekt dan kunt u met deze PDA ook bellen, whatsappen en navigeren.

Sunmi L2H Datasheet

 660,00 excl. btw

Sunmi L2H

De Sunmi L2H is een echte alleskunner en is uitgerust een 5,5" touchscreen scherm. De ingebouwde barcode scanner bevind zich aan de bovenzijde en heeft zowel links als rechts een scan knop op de PDA. Dit toestel is te gebruiken door links en rechtshandige mensen. De PDA is ook uitgerust met een fysieke programmeerbare knop. Als u een simkaart in de PDA steekt dan kunt u met deze PDA ook bellen, whatsappen en navigeren.

Ingebouwde barcodescanner en robuust

Door de ingebouwde barcodescanner heeft u geen losse barcodescanner meer nodig. Alles zit geïntegreerd in één toestel. In dit toestel kunt u ook een simkaart plaatsen waardoor het niet alleen de tablet maar ook de smartphone van uw medewerker vervangt. Naast barcodes scannen kunt u ook bellen, whatsappen en navigeren met dit toestel.

Wilt u de PDA buiten gebruiken of op hoogte? Dan is het handig om te weten dat de Sunmi L2H de IP klasse IP67 heeft en valbestendig is tot een hoogte van 1,5 meter.

Compleet

Deze Sunmi L2H wordt compleet geleverd. Is dit de eerste keer dat u een Sunmi L2H koopt? Dan is deze complete set de oplossing voor u. De Sunmi L2H wordt dan ook geleverd met een laadstation en riemtasje met schouderband. Heeft u al een Sunmi L2H? Dan is de Sunmi ook verkrijgbaar als los toestel. Alle accessoires zijn ook los verkrijgbaar.

Extra informatie

Merk

Sunmi

Type/Uitvoering

L2H

Bluetooth

Ja

Bellen

Ja

Whatsapp

Ja

Navigeren

Ja

Barcodescanner

Ingebouwd

IP Klasse

IP67

Atex Klasse

Nee

Valbestendigheid

1,5 meter

Afmetingen

155 x 74.6 x 17.1 mm (lxbxh)

Gewicht

245 gram

Garantie

2 jaar carry-in