Bent u zich aan het oriënteren op software voor uw (REOB)onderhoudsbedrijf en kreeg u een hartverzakking van
de prijzen, abonnementen en alle exclusiviteiten zoals afzonderlijk af te nemen modules? Denk dan niet; “dat is overal zo”, maar kom naar ons!
Laat ons u overtuigen dat het écht anders kan.

Door lage overheadkosten kunnen wij ons bedrijf met minimale kosten voeren. Onze prijzen zijn reëel. Het prijsbeleid is niet ons verdienmodel, maar ons verdienmodel is de service. Wanneer u bij ons klant wordt zult u merken dat service en een persoonlijke benadering bij ons hoog in het vaandel staan. En dat kan ook zonder dure lease auto, duur kantoorpand of een elftal aan medewerkers. Wij zijn ervan overtuigd dat deze werkwijze ons meer klanten bezorgd. En dan geldt de wijsheid van een bekende Brabander. Massa is kassa.
Dus bent u bijgekomen van de schrik elders, informeer dan gerust bij ons en u zult ontdekken dat de mogelijkheden eindeloos zijn terwijl u niet de hoofdprijs betaald en tegelijk niet inlevert op functionaliteit.