Winmate M700DQ8-EX Compleet

Winmate M700DQ8-EX Compleet

De Winmate M700DQ8-EX is geschikt voor de omgevingen waarbij veiligheid een grote rol speelt. Deze rugged tablet heeft de Atex zone II klasse. De tablet is ook iets groter dan een PDA door zijn 7″ touchscreen scherm. Het sun bright display zorgt ervoor dat het display in de buitenlucht, zelfs onder felle zon, goed leesbaar blijft. Deze tablet heeft een fysieke programmeerbare knop. Door de ingebouwde 4G/LTE module kunt u, indien u een simkaart in de tablet steekt, navigeren en e-mail zonder verbonden te zijn met een WiFi netwerk.

Winmate M700DQ8-EX Datasheet

 1.726,00 excl. btw

De Winmate M700DQ8-EX is geschikt voor de omgevingen waarbij veiligheid een grote rol speelt. Deze rugged tablet heeft de Atex zone II klasse. De tablet is ook iets groter dan een PDA door zijn 7" touchscreen scherm. Het sun bright display zorgt ervoor dat het display in de buitenlucht, zelfs onder felle zon, goed leesbaar blijft. Deze tablet heeft een fysieke programmeerbare knop. Door de ingebouwde 4G/LTE module kunt u, indien u een simkaart in de tablet steekt, navigeren en e-mail zonder verbonden te zijn met een WiFi netwerk.

De 5300mAh accu zorgt ervoor dat de Winmate M700DQ8-EX een accuduur van 20 uur heeft. De tablet heeft een IP klassen van IP65. Dit maakt deze tablet stofvrij en sproeidicht. Valbestendig is de tablet tot 5ft (1.5m). Het Atex certificaat wordt geprint en geplastificeerd afgeleverd.

Extra informatie

Merk

Winmate

Type/Uitvoering

M700DQ8-EX

Bluetooth

Ja

Bellen

Ja

Whatsapp

Ja

Navigeren

Ja

Barcodescanner

Nee

IP Klasse

IP67

Atex Klasse

Zone 2

Valbestendigheid

1,5 meter

Afmetingen

202.4 x 132.8 x 19 mm (lxbxh)

Gewicht

550 gram

Garantie

2 jaar carry-in