Newland MT90 ORCA III Los Toestel

Newland MT90 ORCA III Los Toestel

De Newland MT90 ORCA III PDA heeft een optimale form factor en is uitgerust een 5″ touchscreen scherm. De ingebouwde barcode scanner bevind zich aan de bovenzijde en heeft zowel links als rechts een scan knop op de PDA. Dit toestel is te gebruiken door links en rechtshandige mensen. De PDA is ook uitgerust met een fysieke programmeerbare knop. Als u een simkaart in de PDA steekt dan kunt u met deze PDA ook bellen, whatsappen en navigeren.

MT90 Orca III Datasheet

 608,00 excl. btw

Newland MT90 ORCA III

De Newland MT90 ORCA III PDA heeft een optimale form factor en is uitgerust een 5" touchscreen scherm. De ingebouwde barcode scanner bevind zich aan de bovenzijde en heeft zowel links als rechts een scan knop op de PDA. Dit toestel is te gebruiken door links en rechtshandige mensen. De PDA is ook uitgerust met een fysieke programmeerbare knop. Als u een simkaart in de PDA steekt dan kunt u met deze PDA ook bellen, whatsappen en navigeren.

Ingebouwde barcodescanner en robuust

Door de ingebouwde barcodescanner heeft u geen losse barcodescanner meer nodig. Alles zit geïntegreerd in één toestel. In dit toestel kunt u ook een simkaart plaatsen waardoor het niet alleen de tablet maar ook de smartphone van uw medewerker vervangt. Naast barcodes scannen kunt u ook bellen, whatsappen en navigeren met dit toestel.

Wilt u de PDA buiten gebruiken of op hoogte? Dan is het handig om te weten dat de Newland MT90 ORCA III de IP klasse IP67 heeft en valbestendig is tot een hoogte van 1,5 meter.

Los toestel

Deze Newland MT90 ORCA III wordt geleverd als los toestel inclusief handstrap en rubberhoes. Is dit de eerste keer dat u een Newland MT90 ORCA III koopt? Dan adviseren wij om het te bestellen als complete set. Dan wordt de Newland ook geleverd met een laadstation en riemtasje met schouderband. Alle accessoires zijn ook los verkrijgbaar.

Extra informatie

Merk

Newland

Type/Uitvoering

MT90 ORCA III

Bluetooth

Ja

Bellen

Ja

Whatsapp

Ja

Navigeren

Ja

Barcodescanner

Ingebouwd

IP Klasse

IP67

Atex Klasse

Nee

Valbestendigheid

1,5 meter

Afmetingen

155 x 78 x 20 mm (lxbxh)

Gewicht

270 gram

Garantie

2 jaar carry-in