Rijkstypekeurdata bijgewerkt.

Op maandag 19 februari hebben we een stille update uitgevoerd. Bij alle klanten die Orca V8.xx gebruiken of al werken met de nieuwe versie Orca V9 hebben we in de synchronisatie-cloud een update bestand klaargezet met daarin vele bijgewerkte en toegevoegde rijkstypekeur gegevens.
Zodra uw tablet wordt gesynchroniseerd wordt dit nieuwe bestand toegepast.

Het bevat o.a. de meest recente toestellen van:
Döka
Ecofex
Gloria
Jockel
Neuruppin

Het was even werk om alle data te verzamelen. Met dank aan een klant van ons, die een deel van de gegevens op een presenteerblaadje wist aan te leveren.
In het verleden kregen wij met regelmaat via KIWA een bestand aangereikt met daarin de meest actuele gegevens. Dit bestand werd bij Vebeco bewerkt om het te kunnen importeren in Orca. Helaas kan KIWA deze bestanden niet meer aanleveren. Een nieuw systeem voor de registratie van het rijkskeurmerk is bij KIWA in ontwikkeling. De oude bestanden kunnen ze ondanks dat het nieuwe systeem nog niet in gebruik  is, niet meer verstrekken. Het lijkt erop dat de oude schoenen zijn weggegooid voor de nieuwe zijn gekocht. De website rijkstypekeur.nl verstrekt een deel, maar kan helaas niet alle benodigde gegevens exporteren.
We hopen snel van KIWA te horen dat hun nieuwe software ingebruik genomen is.

Terug