Schermreparatie

Enkele keren per jaar wordt ons de vraag gesteld of een tabletscherm vervangen kan worden, wanneer er een barst in zit. Het antwoord is ja, maar dat lijkt niet verstandig.
De kosten om een nieuw scherm te laten plaatsen liggen meestal tussen de 110 en 180 euro. Een enkele aanbieder schiet daar zelfs nog eens bovenuit. Zeker wanneer de tablet al enige tijd in gebruik is
geweest is het verstandiger om een nieuwe tablet aan te schaffen. De kosten voor een nieuwe tablet liggen vaak maar 3 tot 4 vier tientjes verwijderd van de scherm reparatie en soms is een nieuwe zelf goedkoper. Voor een beetje extra geld heeft u dan een nieuwe tablet, nieuwe accu en mogelijk inmiddels een snellere processor of meer geheugen. Bovendien geven veel reparateurs geen garantie meer op de waterdichte afdichting die
sommige tablets hebben.

Terug