Lenovo tablets

Sinds kort is de Asus tablet van het type Z380M, die wij bij veel van onze klanten hebben geleverd niet meer te bestellen. Hier en daar is wellicht nog een webshop te vinden die het toestel uit eigen voorraad nog kan leveren, maar de fabrikant brengt dit toestel niet meer uit.
We hebben een goed alternatief gevonden in de vorm van de Lenovo Tab4 8inch. Deze tablet heeft dezelfde afmetingen en de perfecte eigenschappen om Orca soepel te laten draaien. Natuurlijk is de processor sneller, accu gebruiksduur verbeterd en ook het beeldscherm heeft een
goede helderheid. Voor enkele tientjes extra is dit type ook te krijgen voorzien van een G4 simslot. Zo kunt u een simkaart met data gebruiken wanneer u altijd en overal online wilt zijn. Omdat de tablet dezelfde afmetingen heeft is deze ook nog steeds passend in de RVS tabletsteun die
wij u kunnen leveren. Wilt u een robuuste, water- en stofdichte tablet? Ook die kunnen wij u leveren. Vraag naar de mogelijkheden.

Terug