Barcodelabels

We verkopen de laatste tijd veel barcodelabels, die in eigen beheer op onze professionele labelprinter worden geprint. De labels zijn populair omdat ze van goede kwaliteit zijn en bovendien prijsgunstig t.o.v. van andere commerciële aanbieders. Hoewel er voldoende voorraad is om de gangbare labelformaten direct uit voorraad te printen, willen we u vragen om de bestelling tijdig te plaatsen. Regelmatig krijgen wij het verzoek om labels te printen met de vraag of het nog vandaag kan, omdat men heeft ontdekt dat men door de labelvoorraad heen is. Afspraken in het land en deadlines maken het aan onze kant soms lastig om dergelijke spoedaanvragen binnen één dag af te handelen en te versturen.

Onze tip…
Houdt altijd één rol achter op uw gebruiksvoorraad. Bestel uw labels dan uiterlijk wanneer uw gebruiksvoorraad op is, ondertussen kunt u de achtergehouden rol gaan gebruiken. Meestal is levering binnen 2 tot 4 dagen realiseerbaar.

Onze labels hebben de volgende eigenschappen:
• Aantal per rol: 920
• Materiaal: witte PE-Labels op rol
• Rol kern: 38 mm
• Perforatie: Ja, tussen elk label
• Druktechniek: Thermotransfer
• Bedrukking in: Zwart
• Krasvast: Ja
• Vochtbestendig: Ja
• UV bestendig: Ja
• Zout- / zuurbestendig: Nee
• Laminering: Nee
• Belijming: afneembaar zonder lijmresten en brokkelt niet
• Herplakken: tot 3x keer, afhankelijk van omstandigheden

Terug